Fluke 287 / EUR Dijital Multimetre True Rms

%13
39.839,93 TL
45.793,03 TL
Marka
Fiyat
1.173,00 USD + KDV
* 3.884,39 TL den başlayan taksitlerle!!
Adet

Fluke 287 EUR Dijital Multimetre

 

En İyi Multimetreniz. - Artık Zoom Yetenekleriyle! Söz verdiğimiz gibi, 289 multimetreye yetenekler eklemeye devam ediyoruz. Sürüm 1.1 yükseltmesi, TrendCapture verilerini beş (5) kez büyütmede görüntülemek ve analiz etmek için yakınlaştırma yeteneği de dahil olmak üzere çeşitli yeni özelliklere sahiptir. TrendCapture ile Fluke 287 True-rms Elektronik Günlüğü Mültimetresi hızlı bir şekilde tasarım performansını belgeler ve neler olduğunu grafiksel olarak görüntüler. Eşsiz günlükleme ve grafikleme özellikleri, bir eğilimi algılamak için artık günlük okumalarını PC'ye indirmenize gerek kalmadığı anlamına geliyor. Fluke 287, elle tutulur multimetreye her zamankinden daha fazla doğruluğa ve rahatlığa sahiptir, bu da elinizde daha fazla problem çözme gücü sağlar. Yüksek hassasiyet gerektiren zorlu uygulamalar için son derece elde taşınabilir bir araçtır. Endüstriyel uzmanlar için tasarlanmış TrendCapture ile Fluke 289 True-rms Endüstriyel Kayıt Multimetresi'ni de kontrol ettiğinizden emin olun.
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fluke 287 / EUR Dijital Multimetre True Rms Söz verdiğimiz gibi, 289 multimetreye yetenekler eklemeye devam ediyoruz. Sürüm 1.1 yükseltmesi, TrendCapture verilerini beş (5) kez büyütmede FLUKE-287/EUR
Fluke 287 / EUR Dijital Multimetre True Rms

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.